1 september 2019

In Balans-Ditec sleutelavonden

vorige pagina

'Pech onderweg, wie kent het niet... en wat zou het toch handig zijn als je dit zelf kunt oplossen. Gelukkig zijn de meeste pechgevalletjes vaak heel simpel (en snel) te verhelpen. Je 'moet' alleen het juiste gereedschap en recente kennis hebben.'

Vandaar dat wij dit voorjaar i.s.m. Ditec2wielers 'pech onderweg sleutelworkshops' organiseren. Lekrijden, kettingbreuk, aanlopende remmen, schakelproblemen, zijn onderwerpen die uiteraard aan de orde komen. Maar ook de basis onderhoud wetenswaardigheden nemen we met je door. Je leert over- en oefent zelf in de praktijk. Ideaal dus.

De workshops worden verzorgt op 

1. Donderdagavond 23 mei a.s. 19:30uur - 21:00uur
2. Donderdagavond 27 juni a.s. 19:30uur - 21:00uur
3. Donderdagavond 26 september a.s. 19:30uur - 21:00uur

in de winkel van Ditec2wielers te Noord Scharwoude. De kosten zijn EURO 10,- p.p. voor een workshop van 1,5 uur. Dit is inclusief koffie/thee, een lekkere sportkoek en een leuke verrassing.

Aanmelden 
Stuur een e-mail met je voorkeursavond naar info@inbalansalkmaar.nl. Als wij je hebben ingedeeld ontvang je z.s.m. de bevestiging van je inschrijving inclusief factuur. 
LET OP: er is plek voor maximaal 12 deelnemers per avond, dus wees er snel bij!

Na deze In Balans-Ditec workshop los je al je fietsproblemen zelf op; dus, tot ziens op een van onze sleutelworkshops!

PS. Heb je geen tijd op een van beide avonden? Of heb je interesse in een 'privé-workshop' (minimaal 6 personen)? Stuur ons een mail of bel ons op 072 52 00 924. Samen kunnen wij dan een dagdeel / avond naar wens plannen.


Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard