1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

Met In Balans een 10-daagse schaatsreis naar het Zweedse natuurijs

“De Zweedse winter is lang. Als het even mee zit van oktober tot april. Voor schaats- en wintersportliefhebbers bepaald geen straf! In januari zijn de meeste Zweedse wateren overdekt met ijs van minimaal een halve meter dik en in Midden-Zweden (in de provincie Dalarna) kan drie maanden lang geschaatst worden op twee meren in de omgeving van Mora.
Op een uitloper van het Siljanmeer ligt een baan van ongeveer 5 km en op het Orsameer is een prachtig slingerend traject van 25 km uitgezet. Beide banen worden keurig bijgehouden. U schaatst op prachtige natuurijs in een schitterende omgeving van bossen, akkers en de pittoreske rode Zweedse landhuisjes; de zgn. stuga’s. Vanuit het hotel kunt u zo op het natuurijs stappen.
Tevens zijn er mogelijkheden voor andere activiteiten zoals langlaufen, alpineskiën, sledehondensafari, sneeuwscootersafari, etc…
Zweden ten voeten uit!”

Wij organiseren iedere winter (eind januari) een fantastische reis naar het Zweedse natuurijs, de Zweedse In Balans Natuurijs Tiendaagse. Een schaatsreis voor Nederlandse schaatsers van verschillende niveaus. Op de geveegde meren in Mora, Orsa, Falun, e.a. zullen wij het Zweedse natuurijs op haar grondvesten doen schudden! Enkele kenmerken op een rijtje: prima -volpension- hotel, rust, ruimte, schitterende ruige natuur, prachtig geveegd ijs, en ga zo maar door. Uiteraard verzorgen wij iedere dag natuurijs schaatslessen aangepast aan verschillende niveaus. Maar: “wel op z’n Zweeds natuurlijk”…

Deze winter gaan wij van zaterdag 25 januari t/m maandag 03 februari 2020

Begint het al te kriebelen maar vindt u dit soort reizen meestal te duur? Lees onderstaande bijlage dan maar eens door, voor deze prijs kunt u het niet laten!

U boekt deze schitterende Zweedse In Balans Natuurijs Tiendaagse al vanaf EURO 899,-

Aanmelden / meer informatie
Voor meer informatie en/of een prijsopgave op maat, bel: 072 52 00 924, of stuur een online informatie aanvraag.

 


Copyright: © 2003-2020 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard