1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6
cursusgeld
Mountainbiken 10w
€ 115,- voor 10 lessen van 1,5 uur
inschrijven
Bekijk video

10-WEEKSE MOUNTAINBIKE CURSUSSEN (voorjaar)

'Mooi hè, ‘crossen door de bossen’, neem nu bijvoorbeeld het MTB-parcours in Schoorl, toertocht Egmond pier Egmond en wat dacht u van het unieke en prachtige PWN-gebied, en ga zo maar door. Noord Holland is bij uitstek hét MTB-gebied!! En er worden zoveel mooie mountainbiketochten in Nederland (en wat dacht u van het buitenland?!) georganiseerd; zou het dus niet heerlijk zijn om deze tochten -ontspannen en op een veilige manier- mee te kunnen fietsen?!”


Nu kunt ook ú uw MTB droom uit laten komen want wij verzorgen in de prachtige omgeving van Alkmaar / Egmond / Schoorl ed. onze In Balans Mountainbikecursussen en -clinics. Speciaal bedoeld om - aangepast aan uw nivo - uw rijtechnieken te verbeteren en/of aan te scherpen.

De MTB-cursus

In een 10-weekse cursus van anderhalf uur les per keer leren wij u alles op het gebied van mountainbiken. Van het juist instellen van uw fiets, sturen, klimmen, schakelen, remmen tot het veilig afdalen, etc. 
Deze lessen zijn bedoeld voor alle volwassen mountainbikeliefhebbers. Beginnend MTB-er of vergevorderde 'mountainbikecrack'? Op alle tijden dat wij MTB-lessen verzorgen passen wij de instructie aan aan alle verschillende nivogroepen; zeker weten voor ieder wat wils!
In deze 10 weken zullen wij ook veel aandacht besteden aan mountainbike-conditie, oftwel; er wordt tijdens deze 10 weekse cursus veel meer (conditioneel) gefietst dan tijdens een 5w cursus.

Fietshuur
Lijkt mountainbiken u wel wat, maar u heeft geen mountainbike? Op lokatie kunt u ook prima MTB's huren. Dus ook voor mountainbikeplezier bent u bij ons aan het juiste adres!

Inschrijven voor een MTB-cursus
U kunt zich aanmelden voor de mountainbikelessen d.m.v. dit inschrijfformulier. Als wij u hebben ingedeeld ontvangt u van ons z.s.m. uw definitieve inschrijving.

** Op aanvraag kunnen wij uiteraard andere dagen en tijden inlassen. Interesse? Mail ons op info@inbalansalkmaar.nl!

Tot slot
Bij afmelding na inschrijving zijn wij genoodzaakt € 15,- administratiekosten in rekening te brengen.

Mountainbiken 10w
13-04-2019 t/m 05-07-2019

inschrijven
Tijden waarop de lessen worden verzorgd - overige tijden op aanvraag !
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
09:15 - - - 09:15 09:30 09:30
! Het MTB-seizoen start v.a. zaterdag 13 april 2019 !

Copyright: © 2003-2020 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard