1 / 1

ALGEMENE INFORMATIE MOUNTAINBIKECURSUSSEN, -CLINICS EN -REIZEN

Al onze mountainbike-activiteiten zijn bedoeld voor beginnende t/m vergevorderde mountainbikers en staan in het teken van (beter) leren MTB-en op een verantwoorde manier. Onze lessen duren anderhalf uur per keer. Wilt u minder techniek en meer rijden? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen 10-weekse en 5-weekse MTB-cursussen in het voorjaar5-weekse MTB-cursussen in het najaar en 15-weekse voor-najaars cursussen 
Wij garanderen mountainbikeplezier voor iedereen!

Waar
Onze mountainbikecursussen worden verzorgd in de prachtige omgeving van het Noord Hollands Duinreservaat / het PWN-gebied. Op het MTB-parcours in Schoorl, en nog veel meer van deze mooie plekken in de omgeving van Alkmaar, Egmond, Schoorl, Bergen, etc.
De mogelijkheid bestaat om mountainbikes op locatie te huren.

Tevens verzorgen wij mountainbikeweekeinden in de Belgische Ardennen.

Niveau's
Op het inschrijfformulier kunt u uw mountainbikeniveau aangeven. Op deze manier kunnen wij de groepen vooraf nog beter op gelijke sterkte indelen. 

Inschrijven voor een mountainbikecursus
U kunt zich aanmelden voor onze mountainbikecursussen, clinics en -reizen door u in te schrijven via de pagina met de cursus naar wens. Als wij u hebben ingedeeld ontvangt u van ons z.s.m. uw definitieve inschrijving.
Uiteraard kunt u ook contact op nemen met onze administratie. Wij zijn hiervoor telefonisch bereikbaar op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend tussen 09:00uur en 12:00uur. U kunt ons bereiken op (072) 52 00 924. Telefonisch kunnen wij u meestal meteen indelen.

MTB-maatjes
Indien u samen met anderen op les wilt, geef dit dan duidelijk aan op beide inschrijfformulieren. Zorg er tevens voor dat de lestijden met elkaar overeenstemmen. Wij zorgen er dan voor dat u samen in dezelfde groep komt.

Tot slot
Bij afmelding na inschrijving zijn wij genoodzaakt € 15,- administratiekosten in rekening te brengen.
Uitval tijdens de cursus is voor eigen risico!


Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard