1 / 1

WELKOM OP DE SITE VAN SCHAATS- EN SKEELERSCHOOL IN BALANS!

Even voorstellen...
Wij zijn een bedrijf dat schaats-, skeeler- en mountainbikecursussen verzorgt op en in de omgeving van sportcomplex De Meent Bauerfeind in Alkmaar.
Schaats- en Skeelerschool In Balans is gestart met het geven van schaatslessen in Alkmaar in oktober 1987 onder de naam schaatsschool ´De Meent´. Na dertien succesvolle jaren is in maart 2000 de toenmalige eigenaar ermee gestopt en is op 01 april 2000 de school met al zijn instructeurs officieel doorgestart onder de naam Schaats- en Skeelerschool In Balans.

Voor iedereen
Vele leraren van In Balans hebben de schaats-, skeeler- en MTB-sport de afgelopen jaren dus zien groeien tot wat deze nu is. Wij hebben deze sporten groot zien worden en alle veranderingen op zowel technisch gebied als op materieel gebied meegemaakt. Door onze jarenlange ervaring en door het succes van de afgelopen jaren durven wij dan ook te zeggen dat iedereen bij ons (beter) kan leren schaatsen, skeeleren en mountainbiken.

Onze intern opgeleide leraren, stuk voor stuk échte (natuurijs-)schaats-, skeeler- en MTB-liefhebbers, doen er alles aan om u 'de fijnste kneepjes van het vak te leren´ aangepast aan elk niveau. Of u nu uw techniek wilt verbeteren, de techniek vanaf de basis wilt aanleren, uw schaats-, skeeler-, en/of MTB-conditie wilt verbeteren, lekker buiten wilt sporten (zonder regen!), u zichzelf wilt voorbereiden op het schaats-, skeeler- en/of mountainbiketoertochten of gewoon gezellig wilt bewegen op een oer-Hollandse manier...

Wij garanderen SCHAATS-, SKEELER- en MOUNTAINBIKEPLEZIER VOOR IEDEREEN!!
Voor elke leeftijd en elk niveau. Zeven dagen per week dus ook in de weekeinden.

'Wilt u ook beter leren schaatsen, skeeleren en/of mountainbiken om uiteindelijk heerlijk -zonder blaren, zere enkels en last van uw rug- een schaats-, skeeler- of MTB-toertocht door de schitterende polders van Noord Holland te kunnen rijden?
Schroom dan niet en geef u vandaag nog op voor deelname aan één van onze cursussen!'

Rob Baars,
Schaats- en Skeelerschool In Balans


Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard