1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

ALGEMENE INFORMATIE IN BALANS CLINICS, FEESTEN, WORKSHOPS, ARRANGEMENTEN EN ANDER SOORT UITJES VOOR FAMILIE, VRIENDEN, BEDRIJVEN, etc.

”Heeft u binnenkort iets bijzonders te vieren en bent u op zoek naar iets origineels en betaalbaars? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!”

Speciaal voor groepen vanaf tien personen bieden wij u de mogelijkheid om een leuke, leerzame en originele activiteit met ons samen te stellen. Wij verzorgen arrangementen, clinics, workshops, ed. zeven dagen per week, 's ochtends, 's middags en 's avonds. Dus ook in de weekeinden!

Winteruitjes
In de periode september t/m juni organiseren wij allerlei soorten ijsevenementen en -arrangementen. Van schaatsen en ijshockeyen tot ijsdansen, curling en mountainbiken. Al deze evenementen, clinics en arrangementen vinden plaats op- en in de omgeving van de gedeeltelijk overdekte kunstijsbaan ‘De Meent Bauerfeind’ te Alkmaar. Het is mogelijk om uw clinic naar wens te combineren met allerlei soorten lunches, maaltijden of gewoon een lekkere kop chocomel o.i.d.
Het meenemen van kinderen (zes jaar en ouder) is geen enkel probleem. Voor de kinderen kunnen wij allerlei leuke en leerzame schaats-, ijshockey- en/of anderen ijsactiviteiten organiseren!
Uiteraard bestaat de mogelijkheid om schaatsen ed. bij de ijsbaan te huren.

Voorjaar / zomeruitjes
In de periode april t/m september organiseren wij ook skate-/skeelerevenementen en -arrangementen. Al deze evenementen vinden plaats op- en in de omgeving van kunstijs- en skeelerbaan ‘De Meent Bauerfeind’. Deze uitjes bestaan uit een half uur techniek (remmen / uitwijken / het nemen van obstakels ed.) gecombineerd met een toertocht(je) van ongeveer anderhalf uur.
Het meenemen van kinderen (zes jaar en ouder) is geen probleem. Voor de kinderen kunnen wij allerlei leuke en leerzame skate-/ skeeleractiviteiten organiseren!
Uiteraard bestaat de mogelijkheid om skates, skeelers, beschermmaterialen en helmen op locatie te huren.

Voor meer informatie en/of een prijsopgave op maat, bel: 072 52 00 924, of mail ons via info@inbalansalkmaar.nl.


Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard