1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

!! ACTIEF EN ONVERGETELIJK !!
IN BALANS IJSHOCKEY

 Op zoek naar een sportief, actief, gezellig en uniek bedrijfs-, familie- en/of vriendenfeest? Zoek dan niet verder maar boek een ijshockeyclinic bij In Balans! Dit staat 100% garant voor een zeer geslaagde activiteit. Los te boeken maar uiteraard ook in combinatie met schaatsen, curling en/of mountainbiken.

In Balans ijshockey
Tijdens deze clinic spelen wij allerlei vormen van ijshockey. Van simpele (schaats- en stickhandling-) oefeningen t/m allerlei vormen van training voor de gevorderde ijshockeyers.
Uiteraard sluiten wij de clinic af met een partijspel of toernooi. 

Voor wie?
In Balans ijshockey is een activiteit die (bijna) iedereen kan spelen. Ook als u niet zo goed kunt schaatsen kunt u ijshockey spelen. Wij passen de clinic aan aan elk nivo. Houdt u er wel rekening mee dat ijshockey een zeer intensieve vorm van bewegen kan zijn, maar; de groep bepaalt de intensiteit van de clinic...
!! Een ding is zeker: met ijshockey in uw programma krijgt u iedereen enthousiast over uw ijsarrangement !!

Waar?
Wij spelen alle vormen van ijshockey op een afgezet gedeelte in de ijshal. Ook bestaat de mogelijkheid om de hele ijshal te gebruiken. De hal is volledig overdekt.

Kledingtips
Wij hebben alle benodigde materialen.
Aangezien ijshockey zeer actief kan zijn raden wij u aan sportieve- en niet te dikke kleding te dragen.

Combinaties?
Uiteraard is In Balans ijshockey te combineren met allerlei andere ijsactiviteiten (denk hierbij aan schaatsen, curling, rondleiding door de machinekamer, mountainbiken, etc.)
Maar ook kunt u combineren met een overheerlijke maaltijd naar wens. Van een lekkere beker warme chocomel mét, tot lunches, winter stamppotten, luxe diners en/of borrelarrangementen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u verzorgen.

Boeken?
Voor meer informatie, een prijsopgave op maat en/of meteen boeken, bel: 072 52 00 924. Of mail ons via 
info@inbalansalkmaar.nl.


Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard