1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

!! ORIGINEEL EN ONVERGETELIJK !!
IN BALANS JEU DE CURLES

 Op zoek naar een origineel, leuk, gezellig en uniek bedrijfs-, familie- en/of vriendenfeest? Zoek dan niet verder maar boek een Jeu de Curles clinic bij In Balans! Dit staat 100% garant voor een zeer geslaagde activiteit. Los te boeken maar uiteraard ook in combinatie met schaatsen, ijshockeyen en/of mountainbiken.

Wat is In Balans Jeu de Curles?
Wij verzorgen allerlei aanverwante spelen van de welbekende olympische sport curling. D.w.z. actieve, tactische ijsspelen. De basisvorm is Jeu de Curles, een combinatie van Jeu de Boules en Curling.
Maar u kunt ook IJsbowling, Kaats de Curl, Jeu de Sjoel en/of andere curlingvarianten bij ons spelen. 

Voor wie?
In Balans Jeu de Curles is een activiteit die werkelijk iedereen kan spelen. Zeer laag drempelig, dus ook voor de minder sportieve- en/of geblesseerde collega's, vrienden, ed. Met (een vorm van) Jeu de Curles in uw programma krijgt u iedereen enthousiast over uw ijsarrangement!!

Waar?
Wij spelen alle vormen van Jeu de Curles op een afgezet gedeelte in de ijshal. De hal is volledig overdekt.

Kledingtips
Wij begeven ons op het ijs dus zorg voor 'buitenkleding' en schoeisel zonder hakken.

Combinaties?
Uiteraard is In Balans Jeu de Curles te combineren met allerlei andere ijsactiviteiten (denk hierbij aan schaatsen, ijshockey, rondleiding door de machinekamer, mountainbiken, etc.)
Maar ook kunt u combineren met een overheerlijke maaltijd naar wens. Van een lekkere beker warme chocomel mét, tot lunches, winter stamppotten, luxe diners t/m borrelarrangementen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u verzorgen.

Boeken?
Voor meer informatie, een prijsopgave op maat en/of meteen boeken, bel: 072 52 00 924. Of stuur een e-mail naar
info@inbalansalkmaar.nl.


Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard