1 / 1

ALGEMENE INFORMATIE MIDJEUGD SCHAATSCURSUSSEN BIJ IN BALANS

Al onze midjeugd schaatscursussen zijn bedoeld voor beginnende t/m vergevorderde schaatsers van de middelbare school en staan in het teken van (beter) leren schaatsen op een verantwoorde manier. Onze midjeugdschaatslessen duren een uur inclusief een w-up op de schoenen. Wil je minder techniek en meer rijden? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. 
Wij garanderen schaatsplezier voor iedereen!

Waar
Al onze schaatscursussen worden verzorgd op de gedeeltelijk overdekte ijsbaan de Meent te Alkmaar; d.w.z. geen wind en regen, maar wel zon! Buiten de reguliere basisschoolvakanties om gaan de schaatslessen ALTIJD door.
De mogelijkheid bestaat om schaatsen bij de schaatsbaan te huren en/of te kopen.

Niveau's
Er wordt les gegeven in groepen die (zoveel mogelijk) zijn ingedeeld op gelijk niveau. Bij onze midjeugd groepen hebben we beginners en gevorderden. Tijdens de eerste lessen wordt er hier en daar uiteraard nog wat geschoven.

Inschrijven voor een midjeugd schaatscursus

Je kunt je aanmelden voor onze midjeugdschaatscursussen door je in te schrijven via de pagina met de cursus naar wens. Als wij je hebben ingedeeld ontvang je van ons z.s.m. je definitieve inschrijving.
Uiteraard kun je ook contact opnemen met onze administratie. Wij zijn hiervoor telefonisch bereikbaar op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend tussen 09:00uur en 12:00uur. JeU kunt ons bereiken op (072) 52 00 924. Telefonisch kunnen wij je meestal meteen indelen.

Schaatsmaatjes
Indien je samen met anderen op les wilt, geef dit dan duidelijk aan op beide inschrijfformulieren. Zorg er tevens voor dat de lestijden met elkaar overeenstemmen. Wij proberen er dan voor te zorgen dat jullie samen in dezelfde groep komen.

Tot slot
Bij lesdag en/of lestijd wijziging na indeling brengen wij € 5,- in rekening. Bij afmelding na inschrijving zijn wij genoodzaakt € 15,- administratiekosten in rekening te brengen.
Uitval tijdens de cursus is voor eigen risico!


Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard