1 / 1

ALGEMENE INFORMATIE JEUGDSKEELERCURSUSSEN BIJ IN BALANS

Al onze jeugdskeelercursussen zijn bedoeld voor beginnende t/m vergevorderde skatertjes / skeeleraars vanaf zes jaar (tot 12 jaar) en staan in het teken van (beter) leren skeeleren op een veilige manier. De kinderen leren de belangrijkste aspecten van de skeelertechniek aangepast aan de beleving van de kinderen. Wij werken uiteraard in verschillende nivo- en leeftijdgroepen. Onze skeelerlessen voor de jeugd verzorgen wij op deze dagen en tijden en duren 60 minuten per keer. Willen de kinderen minder techniek en meer rijden? Ook hiervoor zijn zij bij ons aan het juiste adres. Wij verorgen 10-weekse en 5-weekse jeugdcursussen en ouder-kind skeeleren
Wij garanderen skate- en skeelerplezier voor iedereen!

Waar
Al onze skeelercursussen worden verzorgd op (en in de omgeving van) de gedeeltelijk overdekte ijs- en skeelerbaan De Meent Bauerfeind te Alkmaar. Door de gladde betonlaag waar deze van gemaakt is, is deze baan na de winterperiode uiterst geschikt om op te rollen. De skeelerlessen gaan dus ALTIJD door! (geen wind, regen en last van verkeer, maar wel zon!) Het velig leren nemen van obstakels ed. zullen wij in de omgeving van de baan beoefenen…
De mogelijkheid bestaat om skeelers en/of skates bij de skeelerbaan te huren en/of te kopen.

!! ZEER POPULAIR: Ouder-Kind skeeleren !! 
Op deze tijden kun je samen met pappa, mamma, verzorgers, opa's, oma's, etc. komen skeeleren. Met het hele gezin op dezelfde dag en tijd skeeleren, maar wel in aparte groepen; leuk toch?!

Veiligheid
Zeer belangrijk tijdens het skeeleren / skaten is de veiligheid. Als uw kind(eren) deelneemt aan één van onze skeelercursussen is het dragen van polsbescherming, kniebescherming en een helm verplicht. Elleboogbescherming raden wij ten zeerste aan.
Zonder één van deze verplichte materialen kunnen wij uw kind(eren) niet toelaten tot de lessen (deze materialen zijn te huur bij de baan).

Nivo en leeftijd
Er wordt les gegeven in groepen die zijn ingedeeld op gelijk nivo en gelijke leeftijd. 

Inschrijven voor een jeugdskate- / skeelercursus
U kunt uw kind aanmelden voor onze jeugdskeelercursussen door hem/haar in te schrijven via de pagina met de cursus naar wens. Als wij uw kind hebben ingedeeld ontvangt u van ons z.s.m. de definitieve inschrijving.
Uiteraard kunt u ook contact op nemen met onze administratie. Wij zijn hiervoor telefonisch bereikbaar op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend tussen 09:00uur en 12:00uur. U kunt ons bereiken op (072) 52 00 924. Telefonisch kunnen wij uw kind meestal meteen indelen.

Skeelermaatjes
Indien u uw kinderen samen op dezelfde tijd wilt laten skaten / skeeleren of u wilt uw kind(eren) samen met vriendjes en/of vriendinnetjes samen laten skeeleren, geef dit dan duidelijk aan op beide inschrijfformulieren. Zorg er tevens voor dat de lestijden met elkaar overeenstemmen. Wij proberen er dan voor te zorgen dat zij in dezelfde groep komen.

Tot slot
Bij afmelding na inschrijving zijn wij genoodzaakt € 15,- administratiekosten in rekening te brengen.
Uitval tijdens de cursus is voor eigen risico!


Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard