1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6
cursusgeld
Schaatsen slijpen okt
€ 15,- voor een workshop van ong. 2 uur
inschrijven
 
Schaatsen slijpen jan
€ 15,- voor een workshop van ong. 2 uur
inschrijven
Bekijk video
Bekijk beschikbare lestijden en periodes

SCHAATSENSLIJPWORKSHOPS

''s Avonds na een lange toertocht door de schitterende polders, onder het genot van een 'Jägermeistertje' de eigen schaatsen slijpen... mooier en nuttiger kunt u een ijsdag toch niet eindigen?!'

De eigen schaatsen kunnen slijpen is eigenlijk onmisbaar voor de echte schaatsliefhebber. En dan te bedenken dat het slijpen helemaal niet zo moeilijk is. U hoeft het alleen maar een aantal keer op een juiste manier geoefend te hebben. De voordelen zijn dat u nooit meer op uw schaatsen hoeft te wachten, dat ze altijd scherp zijn en dat het u uiteindelijk veel kosten bespaart!

Vandaar dat In Balans dit jaar weer schaatsenslijpworkshops organiseert. In een workshop van ongeveer twee uur leren wij u de fijne kneepjes van het vak. Deze workshop bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk zodat u zelf ook de tijd heeft om rustig te oefenen onder toeziend oog van een van onze ‘slijpprofessionals’.

Belangrijk
De workshops worden verzorgd in De Meent Bauerfeind te Alkmaar. 
U dient zelf voor een slijpsteen, een 'afbraamsteentje' en een slijptafel te zorgen. En uw schaatsen natuurlijk...!

De workshops zijn erg populair, wees er dus snel bij want ook voor het slijpen geldt: 'Wie het eerst komt, wie het eerst slijpt'.

Inschrijven voor een slijpworkshop
U kunt zich aanmelden voor een slijpworkshop door het inschrijfformulier (kijk hieronder) naar ons toe te sturen. Als wij u hebben ingedeeld ontvangt u van ons z.s.m. uw definitieve inschrijving.
Uiteraard kunt u ook contact op nemen met onze administratie. Wij zijn hiervoor telefonisch bereikbaar op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend tussen 09:00uur en 12:00uur. U kunt ons bereiken op (072) 52 00 924. Telefonisch kunnen wij u meestal meteen indelen.

Heeft u geen tijd op een van beide onderstaande data? Of heeft u interesse in een 'privé-workshop' (minimaal 8 personen)? Stuur ons een mail of bel ons op 072 52 00 924. Samen kunnen wij dan een dagdeel / avond naar wens inplannen.

Schaatsen slijpen okt
Maandag 28 oktober 2019

inschrijven
Maandag 28 oktober 2019
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
19:00 - - - - - -
20:00 - - - - - -
of op aanvraag

Schaatsen slijpen jan
maandag 13 januari 2020

inschrijven
maandag 13 januari 2020
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
19:00 - - - - - -
20:00 - - - - - -
of op aanvraag

Copyright: © 2003-2020 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard