1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4
cursusgeld
Skeeleren 10
€ 80,- voor 10 lessen incl. entree
inschrijven
Bekijk beschikbare lestijden en periodes

10-WEEKSE SKATE- / SKEELERCURSUSSEN (vlw)

'Skeeleren is nog steeds een populaire sport; en terecht! Maar wat de meeste mensen vergeten: skeeleren kan ook best gevaarlijk zijn, zeker als je nog niet (goed) kunt remmen en/of kunt uitwijken!'

Vandaar dat In Balans, na het succes van voorgaande jaren, ook dit jaar weer doorgaat met het geven van skeelerinstructie.

'Want wat is nu lekkerder dan op een mooie zwoele voorjaarsavond in het ondergaande zonnetje veilig een tocht skeeleren?!'

De 10-weekse skeelercursus
Deze skeelercursussen bestaan uit tien lessen van één uur waarvan ongeveer tien minuten worden besteed aan een warming-up op de schoenen. Deze lessen zijn bedoeld voor alle volwassen skate- en skeelerliefhebbers. Beginnend skater of vergevorderde 'skeelercrack'? Op alle tijden dat wij skeelerlessen verzorgen zijn er verschillende nivogroepen op de baan; dus zeker weten voor ieder wat wils!
Wij garanderen skeelerplezier voor iedereen!

Klik HIER voor de algemene voorwaarden, skeelernivo's en indelingen en alle overige belangrijke wetenswaardigheden m.b.t. onze skeelercursussen.

Inschrijven voor een skeelercursus
U kunt zich aanmelden voor de skeelerlessen door het inschrijfformulier naar ons toe te sturen. Als wij u hebben ingedeeld ontvangt u van ons z.s.m. uw definitieve inschrijving.

Skeeleren 10
13-04-2019 t/m 05-07-2019

inschrijven
Tijdstippen waarop er lessen worden gegeven
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
- - 09:15 - - - 10:00
- - 20:00 - - - -
! De skeelerlessen starten v.a. zaterdag 13 april 2019 !

Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard