1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4
cursusgeld
Echte beginners
€ 119,- voor 18 lessen excl. entree
inschrijven
Bekijk beschikbare lestijden en periodes

SCHAATSLESSEN voor de ÉCHTE BEGINNERS

'Heeft u nog (bijna) nooit op de schaats gestaan en wilt u nu eindelijk wel eens leren schaatsen? Wilt u de schaatstechniek vanaf het begin aanleren (eventueel met een zgn. rekje)? Speciaal voor u verzorgen wij iedere winter -op de rustigere tijden op de ijsbaan- onze zgn. échte beginnerscursussen. Ook komende winter starten wij hiervoor weer speciale groepen op!'

De schaatscursus voor échte beginners
Onze schaatscursussen voor beginners bestaan uit 18 lessen van één uur waarvan ongeveer tien minuten worden besteed aan een warming-up op de schoenen.
Deze beginnerslessen zijn bedoeld voor alle volwassen schaatsliefhebbers die geen tot weinig schaatservaring hebben. Op alle tijden dat wij schaatslessen voor de échte beginners verzorgen zijn er uiteraard ook andere nivogroepen op het ijs; dus ook de ervaren schaatser kan op deze tijden bij een van onze overige cursussen terecht! Op deze uren is het (meestal) een stuk rustiger op het ijs. Ook op deze uren garanderen wij schaatsplezier voor iedereen!
Buiten de reguliere basisschoolvakanties om gaan de schaatslessen ALTIJD door.

Klik HIER voor de algemene voorwaarden, schaatsnivo en indelingen en alle overige belangrijke wetenswaardigheden m.b.t. onze schaatscursussen.

Inschrijven voor een beginners-schaatscursus
U kunt zich aanmelden voor de schaatslessen door het inschrijfformulier (kijk hieronder) naar ons toe te sturen. Als wij u hebben ingedeeld ontvangt u van ons z.s.m. uw definitieve inschrijving.

Echte beginners
12-10-2019 t/m 15-03-2020

inschrijven
Tijdstippen waarop de lessen worden verzorgd
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
10:15 - - - 10:15 - 11:30
- - - - - 12:00 -
- - - - - 14:00 -
- - 21:00 - - - -
! De lessen starten v.a. zaterdag 12 oktober 2019 !

Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard