1 / 1

Algemene informatie privélessen

• Al onze lessen staan in het teken van: ‘(Beter) leren schaatsen / skeeleren op een ontspannen manier’. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u de fijne kneepjes van het schaatsen (op ‘noren’) of het skeeleren onder de knie te laten krijgen.

• Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om meerdere privé-lessen in één week te volgen. Ook kunt u een aantal weken achter elkaar privé-les komen volgen en u kunt, als u dit zou willen, langer lessen dan één uur per keer.

• Wilt u iets specifieks van de schaats- of skeelertechniek leren? (Bijvoorbeeld alleen de juiste houding, het bochtenwerk, de juiste afzet, o.i.d.) Dan is dit uiteraard ook altijd mogelijk. Vergeet niet uw specifieke wensen aan ons te melden tijdens het plannen van de datum / data! Alleen dan kunnen wij hier rekening mee houden tijdens het voorbereiden van deze les(sen).

Kortom
Bent u een beginnend schaatser/skeeleraar of een (ver-)gevorderd schaatser/skeeleraar, jong of oud; de privé-lessen zijn door ons aan te passen aan ieder gewenst niveau en kunnen (in overleg) verzorgd worden op elke dag- en elk tijdstip dat de ijsbaan / skeelerbaan geopend is!
Wij garanderen:
SCHAATS- EN SKEELERPLEZIER VOOR IEDEREEN!!

Voor prijzen en mogelijkheden mail of bel ons op (072) 52 00 924.


Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard