IN BALANS SKEELERTOERTOCHTEN
(onder voorbehoud)

'Wat is er nu lekkerder dan ontspannen rollen langs de mooiste plekjes in Noord Holland?!'

Met deze gedachte in het hoofd zullen we, na het succes van voorgaande jaren, komend voorjaar wederom toertochten gaan skeeleren / skaten. Beide tochten vertrekken we vanaf een andere locatie -in Noord Holland- om zo de mooiste skeelerpaden te ontdekken. Dit alles onder begeleiding van twee In Balans instructeurs per groep, die er alles aan zullen doen om de tocht zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Natuurlijk zal er tijdens de tochten ook aandacht besteed worden aan de juiste skeelertechnieken.

De skate- / skeelertoertochten
Wij rijden onze skeelertoertochten op zondag .. / .. / 2012, .. / .. / 2012 en zondag .. / .. / 2012, vertrektijd 10:00uur. Waar we vertrekken vindt u het .pdf bestand hieronder.

!! Klik hier voor de vertrekplaatsen én ons noodnummer !! 

!!VEILIGHEID!!
Zeer belangrijk tijdens het skeeleren / skaten is de veiligheid. Als u deelneemt aan een van onze skate- / skeelertoertochten zijn een helm, pols- en kniebescherming verplicht, elleboogbescherming raden wij ten zeerste aan. Zonder één van deze verplichte materialen kunt u niet meerijden met de tochten.

Niveau
Onze skeelertoertochten zijn bedoeld voor de skeeleraars van nivo 3 en hoger (zie hieronder). De tochten zijn dus niet geschikt voor de ‘echte beginners’!
Klik HIER voor de algemene voorwaarden, skeelernivo's en indelingen en alle overige belangrijke wetenswaardigheden m.b.t. onze skeelercursussen.

Inschrijven voor skeelertoertochten
U kunt zich aanmelden voor de skeertoertochten door het inschrijfformulier (kijk hieronder) naar ons toe te sturen. Als wij u hebben ingedeeld ontvangt u van ons z.s.m. uw definitieve inschrijving.

Telefonisch aanmelden
Mocht u graag mee willen skeeleren dan kunt u uiteraard ook 'even bellen'. Neemt u dan uiterlijk in de week voorafgaand aan de toertocht contact met ons op.


Copyright: © 2003-2019 Schaats- en Skeelerschool In Balans BV. Alle rechten voorbehouden.
Contact|Beheer|Ontwerp en realisatie: Artexion, Heerhugowaard